5 Simple Techniques For کارشناس خودرو
5 Simple Techniques For کارشناس خودرو
Blog Article
هر روز یک خودرو با تکنولوژی خاص توسط یکی از سازندگان به بازار جهانی ارائه میشود.
خود شما یا یک مکانیک بایستی با چک کردن وضعیت این منبع مطمئن شود که عمل تخلیه مایعات به درستی صورت می گیرد یا خیر.
مناسب برای فعالین بازار خودرو مناسب برای علاقه مندان به کارشناسی خودرو مناسب برای فعالین حوزه های صافکاری و نقاشی مناسب برای نمایشگاه داران، خریداران و فروشندگان خودرو آموزش کارشناسی خودرو چه مزایایی دارد؟
بدون شک در معاینه فنی ارزش واقعی یک خودرو تایین نمیشود.
در این نوع تست گیربکس اتوماتیک در واقع یک استانداردی است که در حالت ثابت، حداکثر دور موتور و مبدل گشتاور را مشخص می کند.
کارشناسان همراه مکانیک با متصل کردن دستگاه دیاگ به خودرو، تمامی خطاها و ایرادهای آن را بهطور کامل بررسی میکنند،.
در حال حاضر مراکز مختلفی برای مراجعه حضوری بهمنظور کارشناسی خودرو وجود دارد. میتوانید لیست این مراکز را در صفحه کارشناسی خودرو هر شهر مشاهده کنید.
لحن یا سبک این مقاله بازتابدهندهٔ لحن دانشنامهای مورد استفاده در ویکیپدیا نیست. لطفاً کلمات ستایشگونه و غیر ادبی و عبارتهای نادانشنامهای را از این مقاله بزدایید.
کارشناسی خودرو در قسمت بدنه یکی از مهم ترین بخش هایی است که باید ان را به خوبی بررسی کنید؛ زیرا که هرگونه زدگی، تغییر شکل خودرو، رنگ شدگی، تعویض هرگونه قطعات، در تعیین قیمت خودرو بسیار موثر است.
سیستم انتقال روغن و مایعات در درون اتومبیل نیز از جمله دیگر بخش هایی است که با کنترل آن می توانید به وضعیت خودرو پی ببرید.
هزینه کارشناسی بر اساس مدل هر خودرو متفاوت است. میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینههای کارشناسی با مشاورین کارنامه ارتباط بگیرید.
در نتیجه با افزایش ارزش این دارایی معاملههای خرید و فروش با احتیاط بیشتری انجام میشوند و داشتن اطلاعات در مورد وضعیت بدنه، شاسی و ستونها، سلامت قطعات، موتور و گیربکس، سلامت رنگ خودرو و کارشناسی ماشین اطلاعات کافی در مورد آپشنها اهمیت زیادی دارد.
در صورتی که فروشنده خودرو نتوانست سابقه روشنی از وضعیت تعمیراتی ماشین را به شما ارائه کند شما باید این احتمال را در نظر داشته باشید که خودرو به خوبی سرویس نشده است.
تولید و واردات خودرو در ایران با رشد چشمگیری روبرو شدهاست. در سال ۲۰۱۴ در بین کشورهای خودروساز جهان، ایران رتبه هجدهم را به خود اختصاص داد. چین با تولید ۲۳میلیون و ۷۲۲هزار دستگاه بزرگترین خودروساز جهان در این سال بودهاست و آمریکا با ۱۱ میلیون و ۶۶۰ هزار دستگاه در رتبه دوم و ژاپن با ۹ هزار و ۷۷۴ هزار دستگاه در رتبه سوم قرار گرفتهاند